Hvid trøffelsmør
10,71€ - 48,09€Specialiteter baseret på smør og hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.
Viser 7 resultater
Specialiteter baseret på smør og hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.
Ekstra jomfru olivenolie med hvid trøffelsmag. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.
Specialiteter baseret på porcini-svampe og hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.
Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie smagt til med hvid trøffel (knold magnatum pico). Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler. Vores fine infunderede ekstra jomfru olivenolier er en kulinarisk fornøjelse. Smøragtige og glatte i konsistensen og fyldt med smag, vil disse olier glæde kræsne gourmeter og nybegyndere kokke. Udsøgt produceret i små partier af håndværkere, der dypper fine trøfler i ekstra jomfru olivenolie, vores hvide trøffelolie er tyndere end vores sorte trøffel.
Krydderi med hvid trøffelsmag baseret på ekstra jomfru olivenolie. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.
Krydderi med hvid trøffelsmag baseret på ekstra jomfru olivenolie. Kosher certificeret. Olie til at smage forretter, andenretter, tilbehør, croutoner og andre lignende produkter.
Specialiteter med hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.