PRÆSENTATION
TRUFFLEAT & UGOLINI

Hej, jeg er Roberto Ugolini, grundlægger af virksomheden Truffleat srl

som i mere end 10 år har arbejdet med markedsføring af friske trøfler og eksklusive italienske produkter af høj kvalitet, med og uden trøfler.

Trøffelmarkedet boomer med en væksttrend på mindst 12 % om året.

Vores virksomhed beskæftiger sig med levering af gastronomiske produkter til Horeca- og Retail-kanalen: krydderier, salt, saucer, snacks, ekstra jomfru olivenolie, pasta, med og uden trøfler.

I Italien er det kendt, at hver region har sine egne skatte for sit køkken. Hver ingrediens tæller, ikke kun kokkens og bedstemors hemmeligheder!

Jeg gik selv på jagt efter disse skatte, én efter én, og mødte personligt hver producent, og smagte således hvert produkt for at vidne om dets godhed, og skabte derefter de to eksklusive linjer, som jeg er ved at præsentere for dig.

Vi tilbyder tre linjer af italiensk ekspertise, den første dedikeret til trøffelelskere "LINEA TRUFFLEAT", den anden dedikeret til kaviarelskere"LINEA CAVIAREAT" og den tredje for elskere af fremragende italiensk køkken "LINEA UGOLINI".

Du kan se vores kataloger og prislister med forbrugerpriser (for ENGROS er der tilpassede priser) ved at downloade PDF'en i lav eller høj opløsning, klik på linkene ovenfor.

ROBERTO UGOLINI
GRUNDLÆRER OG GLOBAL SALGSDIREKTØR

E-mail: global@truffleat.com
Telefon: + 393515111273
WhatsApp: + 393515111273

Hvis du er interesseret i nogle af LuxurEat-produkterne og gerne vil diskutere en mulig virksomhed, så kontakt os venligst.