1-12 visning af 40-resultater

 • Krydret bruschetta, glutenfri krydret tomatsauce 180 gr

  4,02

  Bruschetta Piccantina er en krydret tomatsauce, perfekt som tilbehør til pommes frites eller på croutoner under en velsmagende aperitif, til en bourguignonne, der serveres til grillet kød og til tilberedning af hamburgere. Til at tilberede det bruger vi kun italiensk tomatpulp og ingredienser af højeste kvalitet. Et stænk chilipeber gør den sød og velsmagende.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Hvid trøffelsmør

  10,71 - 48,09

  Specialiteter baseret på smør og hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  VælgIndlæser fatto
 • Sommertrøffel carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Specialitet baseret på sommertrøffelskiver i olie. Kosher certificeret. Ideel til croutoner og til at krydre de første retter.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Glutenfri rødløg confiteret med balsamicoeddike af Modena IGP 220 gr

  5,94

  Rødløgsconfiteret med balsamicoeddike fra Modena BGB er en særlig marmelade karakteriseret ved søde og syrlige noter og en intens lilla-brun farve. Denne sauce er ideel til ost, den forherliger smagen uden at overvælde smagen, eller i kombination med forskellige typer kød. Et tip: prøv det med "Lardo di Colonnata" eller med en speciel "Prosciutto crudo di Parma". Det er en sjældenhed med en unik smag, en fornøjelse at servere ved bordet.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Glutenfri creme og Bianchetto trøffelbaseret creme 170 gr

  5,10

  Cream og Bianchetto trøffelcremen er en perfekt blanding af parmesan og trøffel. En fremragende smag af de vigtigste oste, beriget med duften af ​​trøfler. En ingrediens af høj kvalitet i det italienske køkken. En enkel, men dyrebar opskrift, cremet og ideel til brug i forskellige tilberedninger: sauce til pasta eller krydderi til ris, fyld til fyldt pasta, perfekt til at smøre på ristet brød. Et smart og elegant touch på dit bord!

  Læs mereIndlæser fatto
 • Glutenfri porcini og champignon svampecreme 180 gr

  4,68

  Porcini og Champignon svampecremen er en cremet sauce med en velsmagende konsistens, tilberedt med mere end 50 % af svampe fordelt på Porcini og Champignon. Det er en perfekt vegetarsauce, tilberedt med de bedste råvarer og kan bruges til risotto, med frisk pasta, smør på brød eller som bund til fyld. Den kan bruges ren eller fortyndet med fløde eller mælk.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Parmesanost og Bianchetto trøffelcreme 80 gr

  6,66

  Specialiteter med Parmigiano Reggiano og Bianchetto trøffel. Tilbered Specialità con Parmigiano e Tartufo saucen i en gryde, dræn pastaen, sauter i 1/2 minut og tilsæt parmesan for at fuldende retten.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Glutenfri sort trøffelcreme 180 gr

  5,40

  Den sorte trøffelcreme beriger borde med smag og duft af trøfler. En enkel, men kostbar opskrift, cremet og ideel til brug i forskellige tilberedninger: som sauce til pasta eller som krydderi til ris, som fyld til fyldt pasta, perfekt som smørepålæg på ristet brød.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Glutenfri artiskok og sort sommertrøffelcreme 170 gr

  11,70

  Artiskokcreme med 5% sort sommertrøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og forretter.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Creme af porcini svampe og hvid trøffel 80 gr

  8,10

  Specialiteter baseret på porcini-svampe og hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Pecorino Romano DOP creme med værdsat sort trøffel 80 gr

  8,64

  Specialiteter baseret på Pecorino Romano DOP og værdsat sort trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og forretter.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Ketchup og sommertrøffel 90 gr

  5,82

  Specialiteter baseret på ketchup og sommertrøffel. Ideel til at krydre kød, kolde retter, kogt kød, salater.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto