Viser 12 resultater

 • Sommertrøffel carpaccio Kosher 80 gr

  22,32

  Specialitet baseret på sommertrøffelskiver i olie. Kosher certificeret. Ideel til croutoner og til at krydre de første retter.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Glutenfri sort trøffelcreme 180 gr

  5,40

  Den sorte trøffelcreme beriger borde med smag og duft af trøfler. En enkel, men kostbar opskrift, cremet og ideel til brug i forskellige tilberedninger: som sauce til pasta eller som krydderi til ris, som fyld til fyldt pasta, perfekt som smørepålæg på ristet brød.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Ketchup og sommertrøffel 90 gr

  5,82

  Specialiteter baseret på ketchup og sommertrøffel. Ideel til at krydre kød, kolde retter, kogt kød, salater.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Mostarda og sort sommertrøffel 80 gr

  6,24

  Specialiteter baseret på sennep og sort sommertrøffel. Ideel til at krydre fisk, skaldyr, kød, kolde retter, kogt kød, salater.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • EVO OIL Ekstra jomfru olivenolie med sort trøffelsmag

  6,00 - 8,85

  Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie smagt til med sort trøffel (knold melanosporum vitt). Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler. Vores fine infunderede ekstra jomfru olivenolier er en kulinarisk fornøjelse. Smøragtige og glatte i konsistensen og fyldt med smag, vil disse olier glæde kræsne gourmeter og nybegyndere kokke. Udsøgt produceret i små partier af håndværkere, der dypper fine trøfler i ekstra jomfru olivenolie, vores sorte trøffelolie er stærkere end vores hvide trøffel.

  VælgIndlæser fatto Dette produkt har flere variationer. Indstillinger kan vælges på produktsiden
 • Ekstra jomfru olivenolie med sort trøffel

  5,13 - 8,70

  Krydderi smagt til med sort trøffel baseret på ekstra jomfru olivenolie. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  VælgIndlæser fatto Dette produkt har flere variationer. Indstillinger kan vælges på produktsiden
 • Sort sauce med sort sommertrøffel 5% 180 gr

  9,30

  Sort sauce med 5% sort sommertrøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Glutenfri sort trøffelsauce 180 gr

  3,54

  Den sorte trøffelsauce er en rød sauce lavet af tomatpulp kombineret med smagen af ​​sort trøffel. En duftende sauce, der elegant klæder enhver tilberedning.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Arrabbiata sauce, glutenfri tomatsauce 180 gr

  3,15

  Sauce all'Arrabbiata er en af ​​de mest berømte og elskede opskrifter fra det romerske køkken. Få og enkle ingredienser til et krydderi værdsat over hele verden. Vi tilbereder denne sauce med kun italiensk tomatkød, ekstra jomfru olivenolie og et drys chilipeber. En tallerken penne med vores Arrabbiata sauce er ideel til alle begivenheder: uventede gæster, en midnatspasta eller en madpakke ved havet.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Sort trøffelæg tagliatelle 250 gr

  7,50

  Tør ægspasta med sort trøffel. Håndlavet pasta håndlavet af Antico Pastaio fra Abbruzzo.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Æggetagliolini med Bianchetto trøffel 250 gr

  11,70

  Æggepasta med Bianchetto-trøffel. De anvendte æg kommer fra fritgående høns, der udelukkende fodres med IKKE-GMO-korn. Den udvalgte hårde hvede er IKKE-GMO, dyrket, opbevaret og lagret udelukkende i Marche-regionen. Certificeret økologisk for at opretholde et højt gluten- og granulometrisk indeks, for at undgå klæbrighed og garantere pastaens tekstur og tæthed under tilberedning.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Trøffelvinaigrette 100 ml

  8,64

  Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie og balsamicoeddike fra Modena IGP. Den er ideel som krydderi til salater, risottoer, æg, kød og oste.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto