Viser 12 resultater

 • Krydret bruschetta, glutenfri krydret tomatsauce 180 gr

  4,02

  Bruschetta Piccantina er en krydret tomatsauce, perfekt som tilbehør til pommes frites eller på croutoner under en velsmagende aperitif, til en bourguignonne, der serveres til grillet kød og til tilberedning af hamburgere. Til at tilberede det bruger vi kun italiensk tomatpulp og ingredienser af højeste kvalitet. Et stænk chilipeber gør den sød og velsmagende.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Glutenfri Bolognese sauce 180 gr

  3,87

  Ragù alla Bolognese er et traditionelt krydderi fra det Emilianske køkken, tilberedt med italiensk tomatkød og oksekød. Hver familie beholder opskriften videregivet fra generation til generation, og det samme skete for vores Bolognese sauce opskrift. Og på denne måde ønsker vi at nå italienske borde med et håndlavet produkt, der er resultatet af at bruge de bedste råvarer. Ideel til alle typer pasta.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Sort sommertrøffel barbecue sauce 80 gr

  5,82

  Halvflydende sauce med tomatpuré til grillmad, med sort sommertrøffel. Med sin særlige smag og røgede aroma passer den godt til forskellige typer kød og grøntsager.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Trøffel sojasauce 100 ml

  6,15

  Krydderi baseret på trøffelsojasovs. Fremragende til sushi og sashimi og som krydderi til salater, ris og fisk. Det forbedrer smagen af ​​de fødevarer, som det ledsages af, og gør dem velsmagende og velsmagende.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Sort sauce med sort sommertrøffel 5% 180 gr

  9,30

  Sort sauce med 5% sort sommertrøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Sort sommertrøffeltrøffelsauce

  3,75 - 16,50

  Sort sommertrøffel og svampesauce. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.

  VælgIndlæser fatto
 • Trøffelsauce med hvid trøffel

  7,74 - 13,50

  Specialiteter med hvid trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.

  VælgIndlæser fatto
 • Trøffelsauce med sommertrøffel 20% 80 gr

  9,54

  Specialiteter baseret på sommertrøfler 20%. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Trøffelsauce med værdsat sort trøffel

  6,60 - 15,90

  Specialiteter baseret på værdsat sort trøffel. Trøffelsaucen er ideel til garnering af enhver form for pasta, omeletter, pizzaer, bruschettas, croutoner.

  VælgIndlæser fatto
 • Trøffelsauce med ædel sort trøffel 3% 80 gr

  7,56

  Specialiteter baseret på 3% værdsat sort trøffel. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og som base til alle retter med trøfler.

  Læs mereIndlæser fatto
 • Kosher trøffelsauce 80 gr

  6,84 - 15,90

  Krydderi baseret på svampe og trøfler. Kosher certificeret. Ideel til croutoner og til at krydre de første retter.

  VælgIndlæser fatto
 • Trøffelsauce, glutenfri sort trøffelsauce 180 gr

  5,40

  Hvis du vil vise elegance i dine retter uden at give afkald på naturligheden og smagen af ​​simple ting, så prøv vores sorte trøffelsauce.Den tilberedning er dronningen af ​​"klare" saucer. Den er tilberedt med sort trøffel og er ideel at kombinere med simple retter som ægspasta, spejlæg og råt kød. En ideel kombination af smag og præcision.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto