Viser 8 resultater

 • Hvid dressing med trøffelsmag baseret på ekstra jomfru olivenolie 100 ml

  6,60

  Ekstra jomfru olivenolie med hvid trøffelsmag. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • EVO OIL Ekstra jomfru olivenolie smagt til med hvid trøffel

  6,45 - 9,15

  Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie smagt til med hvid trøffel (knold magnatum pico). Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler. Vores fine infunderede ekstra jomfru olivenolier er en kulinarisk fornøjelse. Smøragtige og glatte i konsistensen og fyldt med smag, vil disse olier glæde kræsne gourmeter og nybegyndere kokke. Udsøgt produceret i små partier af håndværkere, der dypper fine trøfler i ekstra jomfru olivenolie, vores hvide trøffelolie er tyndere end vores sorte trøffel.

  VælgIndlæser fatto
 • EVO OIL Ekstra jomfru olivenolie med sort trøffelsmag

  6,00 - 8,85

  Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie smagt til med sort trøffel (knold melanosporum vitt). Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler. Vores fine infunderede ekstra jomfru olivenolier er en kulinarisk fornøjelse. Smøragtige og glatte i konsistensen og fyldt med smag, vil disse olier glæde kræsne gourmeter og nybegyndere kokke. Udsøgt produceret i små partier af håndværkere, der dypper fine trøfler i ekstra jomfru olivenolie, vores sorte trøffelolie er stærkere end vores hvide trøffel.

  VælgIndlæser fatto
 • Ekstra jomfru olivenolie med hvid trøffel

  5,46 - 8,97

  Krydderi med hvid trøffelsmag baseret på ekstra jomfru olivenolie. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  VælgIndlæser fatto
 • Ekstra jomfru olivenolie med hvid trøffel 250 ml

  8,97

  Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie smagt til med hvid trøffel (knold magnatum pico). Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Kosher hvid trøffel ekstra jomfru olivenolie 250 ml

  16,80

  Krydderi med hvid trøffelsmag baseret på ekstra jomfru olivenolie. Kosher certificeret. Olie til at smage forretter, andenretter, tilbehør, croutoner og andre lignende produkter.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto
 • Ekstra jomfru olivenolie med sort trøffel

  5,13 - 8,70

  Krydderi smagt til med sort trøffel baseret på ekstra jomfru olivenolie. Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  VælgIndlæser fatto
 • Ekstra jomfru olivenolie med sort trøffel 250 ml

  8,70

  Krydderi baseret på ekstra jomfru olivenolie smagt til med sort trøffel (knold melanosporum vitt). Den er ideel som krydderi til croutoner og fyld til forretter, første- og andenretter, omeletter og under alle omstændigheder som base til alle retter med trøfler.

  Registrer Tilføj al CARRELLOIndlæser fatto